LocalGroups/Aarhus/Referat21November2013

Referat af FSFE Community Meeting, 21. november 2013

Referent

Tilstede

Dagsorden

Oversættelse af FSFE materialer

Vi kiggede først på oversættelse af FSFE materialer. Det er en lidt omstændelig proces, hvis man gerne vil følge FSFEs workflow. Dels skal man benytte sig af SVN-versionsstyring, dels ligger mange dokumenter i LateX-formatet, som også er en historie for sig.

BUT not to worry - kan man bare vælge den lette løsning som undertegnede og downloade og oversætte det materiale der ligger i et mere tilgængeligt format (SVG - kan let redigeres i Inkscape). Meld dig under FSFE-fanerne” løbeseddel ligger nu klar til feedback:

Vi blev enige om at rette nogle småting. Den ligger her til fri videredistribution:

PDF-version SVG-version

Vi talte herefter om at det var oplagt at lave noget mere højtråbende materiale, som relaterer sig til den aktuelle diskussion om overvågning og datasikkerhed, NSA osv. Det kunne helt sikkert give noget opmærksomhed og måske flere medlemmer til FSFE, hvis vi gjorde opmærksom på organisationens store betydning i forhold til at sikre borgernes digitale kompetencer og rettigheder.

Hvis der er nogen der sidder med gode ideer til stickers, løbesedler eller plakater, sig til! FSFE betaler med stor sandsynlighed trykkeri-omkostninger.

Open Source portal

Hovedmenu er på plads og de første cases er under udarbejdelse.

Der er en udviklingsversion online, som man er velkommen til at deltage i.

Kontakt Benjamin for detaljer. Vi mangler bla. en design-begavet person som kan hjælpe med at lave et logo og give sitet lidt mere personlighed.

Libre Office konference i Aarhus 2014

v. Carsten Agger

Vi leder efter passende lokaler - Godsbanen er et godt bud. Incuba Science park kunne også være en mulighed. Der er allerede en del frivillige der har meldt sig til at hjælpe med afviklingen. Carsten prøver at rekruttere flere på Ubuntu-mødet på Åby bibliotek d. 27. november.

TheyDontWantYou.to-kampagnen

Carsten har modtaget kampagnemateriale, hvis der er nogen der vil hjælpe med at fordele det, sig til.

Nye lokaler - nye muligheder

Med den mere centrale placering som de nye lokaler har, er der gode muligheder for at lokke nye folk til, både fra IT-parken og midtbyen. Vi lægger informationsmateriale ud, spreder budskabet hvor vi kan og krydser fingre.

Næste møde bliver efter jul, torsdag d. 16. januar samme tid (kl. 19-21), nyt sted (Katrinebjergvej 105)!

LocalGroups/Aarhus/Referat21November2013 (last edited 2016-04-09 13:34:51 by jzarl)