Events/Fellowship Meeting in Aarhus, October 17th

Fellowship Meeting in Aarhus

start
2013-10-17
End
2013-10-17
title
Fellowship Meeting in Aarhus
Location
Open Space Aarhus, Bryggervej 30, Risskov
Topics
Description
Fellowship meeting in Aarhus, Denmark. Agenda: Privacy and encryption using free software, report from the coodinator's meeting in Berlin, continued work with a showcasing web site for free software.

Dagsorden

Formålet med disse møder er at styrke erfaringsdelingen og netværket af folk, der arbejder med fri software.

FSFE (Free Software Foundation Europe) arbejder for at udbrede fri software, og deres “Fellowship Meetings” er et oplagt forum for et møde som dette. Man behøver ikke at være medlem af FSFE for at deltage.

Vi vil gerne på disse møder tage udgangspunkt i deltagernes erfaringer med fri software i det daglige arbejde - og de problemer, vi måtte støde på i den forbindelse. Altså lave en slags "erfa-gruppe" for fri software.

Vi kunne starte eventuelle politiske/holdningspåvirkende initiativer ud fra, hvor vi faktisk oplever, at skoen trykkker.

Til dette møde vil vi snakke privatliv og kryptering med fri software - oplægget vil ikke mindst skitsere de vigtigste værktøjer, hvis man gerne vil holde sin kommunikation for sig selv. Agger tager 27.-29. til Berlin for at mødes med koordinatorer fra FSFE Fellowship Events andre steder i Europa, og han giver en kort rapport over, hvad der skete.

Vel mødt til alle interesserede i Open Space Aarhus torsdag den 17. oktober kl. 19!


Category/FellowshipEvents

Events/Fellowship Meeting in Aarhus, October 17th (last edited 2013-10-17 17:16:27 by anonymous)