LocalGroups/Aarhus

Inactive Group

This page is about a currently inactive FSFE group. This means that there were no meetings within the last 6 months, and there are no currently planned future acivities. If you want to restart this group, please contact <fellowship AT lists DOT fsfe DOT org>.

FSFE Community Group i Aarhus

Our meetings are unfortunately on hiatus for the time being. The group has been active with regular meetings from March 2012 till June 2014.

Hvem er vi

Vi er en gruppe, der mødes en gang om måneden for at arbejde med fri software.

Vi mødes i Aarhus' hackerspace Open Space Aarhus. Se kommende møder under Events.

Møderne varer fra klokken 19:00 til 21:00. Vi bestræber os på at slutte til tiden, så det ikke bliver for sent.

Arbejdet

Vi ønsker at arbejde politisk og socialt med fri software, idet vi holder fokus på værdierne bag fri software. Der er allerede meget fokus på “open source”, og hvordan man kan spare penge og få “smartere” programmer ved at “vælge open source”.

Vi ønsker også at fungere som en ERFA-gruppe, der kan styrke vidensdeling og netværk mellem folk, der arbejder med fri software. Vi tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer med fri software i det daglige arbejde - og de problemer, vi måtte støde på i den forbindelse.

Selv for open source-bevægelsens succes har de helt fundamentale politiske og filosofiske ideer bag fri software dog vist sig at være vigtigere. Det, der gør en forskel, og som i længden vil tillade os at beholde vore almindelige borgerrettigheder også i et digitaliseret samfund, er muligheden for at undersøge, ændre, dele og videreudvikle de computerprogrammer, vi arbejder med i det daglige.

Hvis du allerede er Fellow i FSFE, er disse møder for dig. Hvis ikke, er de også for alle, som er interesserede i at mødes med arbejdet omkring fri software i Danmark.

Formål

Den nye arbejdsgruppes formål er:

Hvad der kan arbejdes med til møderne vil i høj grad være op til deltagerne. Ideer og hænder er velkomne!

Se i referaterne (efterhånden som de kommer), hvis du gerne vi følge med i vores løbende arbejde.

Mailing-liste

Mailinglisten er desværre blevet nedlagt efter lang tids inaktivitet. Vi henviser til FSFEs generelle mailingliste, https://lists.fsfe.org/mailman/listinfo/discussion/

Referater

Dagsorden for næste møde


Category/Denmark Category/Inactive

LocalGroups/Aarhus (last edited 2019-05-27 17:52:40 by doczkal)