Events/Summit2016/CallForParticipation-nl

FSFE top 2016 - Oproep voor deelname

Dit is niet een "reguliere" soort oproep voor (het houden van) een praatje of documenten zoals u die wellicht kent van een andere conferentie. Dit is een oproep voor uw deelname aan een uniek evenement waar verschillende levendige Vrije Software-gemeenschappen elkaar zullen ontmoeten en een weekeinde met elkaar zullen doorbrengen in een geest van deelnemen. Wilt u een praatje, een workshop, een presentatie, een activiteit of een apart evenement organiseren? Of wilt u gewoon meedoen? Wilt u vrijwilligerswerk doen of op een andere manier een bijdrage leveren? Hoe dan ook, dit is een oproep voor u!

Dit is de oproep voor de eerste FSFE-top die plaats zal vinden van 2 tot en met 4 september 2016 in het Berlin Congress Center. Het gehele evenement is voor en door de FSFE-gemeenschap. Verwacht mensen uit heel Europa en leden van onze vereniging te ontmoeten. Verwacht inzichten uit te wisselen, nieuwe vriendschappen en teams op te bouwen of om mee te doen met al bestaande (virtuele) teams. Boven alles nodigen we u uit om samen te komen om uw kennis en vaardigheden om Vrije Software en dergelijke te gebruiken, te bestuderen, te delen en te verbeteren.

Enkele feiten

Wat we bieden

Een volledig weekend voor en met de FSFE-gemeenschap met

(Meer details volgen)

Vrijdag 2 september

We zijn blij dat we op vrijdag kunnen bieden wat veel mensen ons vaker hebben gevraagd: een volledige conferentiedag toegewijd aan “Het leiden van een succesvol bedrijf met Vrije Software”. Het zal een dag worden voor ontwikkelaars, ondernemers en iedereen met interesse in bedrijven. Daarbij zal FSFE relevante belanghebbenden, politici en andere potentiële cliënten uitnodigen om beide kanten bij elkaar te brengen. We verwachten ook veel deelnemers uit de andere gemeenschappen op Qtcon. Verwacht praatjes en inzichten van hoge kwaliteit.

Zaterdag 3 en zondag 4 september

Dit zullen volledige conferentiedagen worden, toegewijd aan FSFE, onze gemeenschap, Vrije Software en vrije samenleving. Verwacht praatjes in de ochtend en workshops in de middag. Verwacht leden van onze algemene vergadering te ontmoeten en hen vragen te stellen, inzicht te krijgen in onze werkgroepen, nieuwe te bouwen en om te luisteren naar onderwerpen waar we allemaal om geven. U kan een-op-een FSFE'ers ontmoeten, pan-Europees netwerken, het laatste nieuws ontvangen over politieke en sociale vooruitgang en inspiratie opdoen. Als er een onderwerp is waar u graag over praat, een project is dat u wilt presenteren of een netwerk dat u wilt bouwen dan zijn dit de dagen die u zult vullen.

Wat we zoeken

In het kort: praatjes, werkgroepen, beknopte praatjes ('lightning talks'), FSFE-groepsontmoetingen, discussieleiders, vrijwilligers, deelnemers, presentatiesessies, sleuteltekenfeest... voel u vrij om voor te stellen wat u wil of zich goed bij voelt en waarbij u denkt dat het ook voor de andere deelnemers interessant is. Inspireer ons en we krijgen het voor elkaar. Als input zijn dit enkele onderwerpen/inhoud waar we in het bijzonder naar zoeken:

Praatjes

Voor vrijdag

Voor zaterdag/zondag

Voor de beknopte praatjes ('lightning talks')

Richtlijnen voor voorstellen

Voorzie ons alstublieft van de volgende informatie over uw voorstel:

Let er alstublieft op dat we een keuze moeten maken tussen alle voorstellen die we krijgen en dat helaas niet elk praatje kan worden uitgekozen. De selectie zal plaatsvinden door een jury en daarvoor zoeken we naar vrijwilligers. Als u interesse heeft om te helpen laat ons dat dan alstublieft weten.

Vrijwilligers

Een groot evenement heeft veel hulp nodig. We zoeken vrijwilligers die ons helpen om van dit evenement een goede ervaring te maken voor iedereen die deelneemt. Hoewel er een aparte oproep voor vrijwilligers zal volgen zouden we blij zijn als u nu al zou laten weten dat u besloten hebt om vrijwilligerswerk te doen. We hebben vrijwilligers nodig voor bij de deuren, voor discussieleiding, voor het opbouwen en weer afbreken, als contactpersonen en nog veel meer... we zoeken iets voor u.

Let er alstublieft op dat we nu al vrijwilligers nodig hebben om deel te nemen aan de jury. Dit is uw kans om deel uit te maken van de jury en daarmee direct invloed te hebben op de agenda van de eerste FSFE-top. Om u aan te melden schrijft u naar summit2016@fsfe.org en begint u uw onderwerp met "[volunteer]". Stel alstublieft duidelijk dat u deel wil uitmaken van de jury, wat uw moedertaal is en een beknopte samenvatting van uw professionele achtergrond en uw band met Vrije Software.

Al het andere

Contact

Stuur uw vragen en voorstellen alstublieft voor 17 mei naar summit2016@fsfe.org en begin het onderwerp alstublieft met de tag “[CfP]”

Zou u deze oproep alstublieft op het internet en op e-maillijsten verder willen verspreiden?

Events/Summit2016/CallForParticipation-nl (last edited 2016-05-01 08:14:50 by ao)